Cabana de vanatoare si pescuit Diana : date de contact

Cabana de vanatoare si pescuit Diana este locul ideal pentru un sejur de neuitat!

Ce se vaneaza?

Caprioare, cerbi, mistreti, vulpi, viezrui, potarnichii, lisite, prepelite, sturzi, fazani ...

Cabana de vanatoare si pescuit Diana este locul ideal pentru un sejur de neuitat!

Sali de conferinta

Se pot organiza intalniri cu parteneri de afaceri ...

Cabana de vanatoare si pescuit Diana este locul ideal pentru un sejur de neuitat!

Mese festive

Se pot organiza mese festive pentru diverse ocazii ...

Informatii despre cabana de vanatoare si pescuit Diana

Cabana de vanatoare si pescuit Diana este o locatie noua, finalizata in luna decembrie 2007. Este situata la distanta foarte apropiata (aproximativ 10-15 km) de fondurile de vanatoare principale din zona - Panaghia, Carna, Sadova, Zaval, Dalga, Bistret, Radovan, Perisor, Rast, Giurgite, etc. unde se poate vana.

Vanat mic: iepuri, vulpi, vacali, viezuri, etc.
Vanat mare: mistret, caprior, cerb lopatar, cerb carpatin, etc.
De asemenea, in zonele de balta din apropiere - Balta Giurgita, Catane - situate la o distanta de 2-10 km, se pot vana pasari precum: gaste, rate, fazani, potarnichi, prepelite, sitari, becatine, ciocarlii, lisite, sturzi, grauri, etc. sau se poate pescui prin organizarea de week-end-uri de pescuit. Aceste week-end-uri se pot organiza in sezonul de pescuit de catre HOTEL SPORT Craiova si Cabana de vanatoare si pescuit Diana. Activitatea de vanatoare este asigurata de firma SKY HUNTING SRL Craiova si Cabana de vanatoare si pescuit Diana. Firma SKY HUNTING SRL Craiova este specializata in organizarea de vanatoare, avand toate agrementele necesare, inclusive contracte pentru utilizarea fondurilor de vanatoare cu RA Romsilva si AVPS Dolj. Pentru detalii suplimentare, contactati Silv. Hunting Craiova:

Persoana de contact: Radita Lucian
Numar de telefon: 0722.246.334

Cabana de vanatoare si pescuit Diana se afla in comuna Giurgita, in localitatea Portaresti Deal, cu deviere de cca. 300 m de la sosea. Se poate accede cu orice mijloc de transport, indiferent de vreme sau anotimp. Cabana de vanatoare si pescuit Diana asigura intimitate si siguranta, fiind total imprejmuita, iar in curte va puteti bucura de multa verdeata. Unitatea este deschisa publicului si are personal permanent de cazare si masa.
Cladirea este construita pe doua nivele, compuse din 8 camere (camere double), o sala de servire cu spatii foarte generoase, bar, toate fiind amenajate cu foarte mult bun gust.
Camerele sunt dotate cu doua paturi, televizor, minibar, telefon, fiecare camera avand un grup sanitar propriu.
Dispune de o bucatarie ultramoderna care va sta la dispozitie cu specializati diverse, de cea mai buna calitate, preparate din vanat cat si preparate traditionale. Aici puteti savura deosebitele vinuri din cramele "Domeniul Coroane", Segarcea.
Personalul de deservire este calificat si instruit pentru a face fata oricarei solicitari din partea clientilor.
Pentru detalii suplimentare sau rezervari, contactati-ne la:

numarul de telefon 0722.580.366 sau mobil: 0743.149.999.