Ne dorim să construim împreună amintiri calde, într-un cadru natural!

Cabana Diana, Portăreşti

Situată în comuna Giurgiţa, strada Gării, cabana de vânătoare şi pecuit Diana vă poate găzdui, indiferent de vreme sau anotimp, asigurându-vă intimitate şi siguranţă şi oferindu-vă ocazia de a petrece momente liniştite în mijlocul naturii.

Construită pe 2 nivele, cabana dispune de camere duble pentru cazare, dotate cu televizor, minibar, grup sanitar propriu, sală de servire a mesei, bar, grădină amenajată (foişoare, loc de grătar).

Intimitate & Siguranţă

Ne dorim să construim împreună amintiri calde, într-un cadru natural.

Cabana vânătoare Dolj

Cabana de vanatoare si pescuit Diana se afla in comuna Giurgita, in localitatea Portaresti Deal. Dorim sa va oferim ocazia de a petrece moemente linistite in mijlocul naturii.

În mijlocul naturii

La noi, ospitalitatea românească se îmbină cu pasiunea noastră pentru servicii excelente, realizând astfel o experienţă unică pentru dvs şi invitaţii dvs.

Organizări evenimente festive

Suntem alături de dvs în cele mai frumoase momente și să vă oferim cadru natural perfect.

Evenimente festive

Ne dorim să fim alături de dvs în cele mai frumoase momente și să vă oferim cadru natural perfect. Organizăm nunţi, botezuri, evenimente business, conferinţe, etc.

Rezervari cabană

Pentru a va putea pregăti o ofertă personalizată sau dacă doriţi efectuarea unei rezervări, vă rugăm să completaţi formularul de rezervări.

Cabana Diana dispune de un restaurant cu dotări moderne, punându-vă la dispoziţie specialităţi diverse de cea mai bună calitate: preparate din vânat şi preparate tradiţionale (din grădina şi gospodăria proprie).

Formular Rezervări Online

Locația se rezervă exclusiv unui singur eveniment

Personalul nostru este calificat şi instruit pentru a face faţă oricărei solicitări din partea dvs.

Rezervă acum 0769.824.192